2014. augusztus 1., péntek

Ha nincs sok olaj...

Rántott hús sütőben

Idegenkedtem a dologtól, de Micu nagyon akarta a rántott húst, de az olajszagot nem, nekem meg teljesen mindegy volt, hogy mi lesz a karaj sorsa, na de legyen rántva, sok olajtól mentesen, mégpedig így...

  • karaj
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • tojás
  • sajt
  • olaj

A karajszeleteket megsóztam, majd lisztbe, tojásba, s a sajtos zsemlemorzsába forgattam. Egymás mellé, sütőpapírra fektettem, s kicsit meglocsoltam olajjal. Mehet a sütőbe, juhuuuuu :)
Itt még sózva...

Addig sütöm, míg látom, hogy a panír kezd szépen megpirulni. Néha azért sütés közben érdemes megforgatni.
Voila! Jó étvágyat! cucu :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése