2014. július 20., vasárnap

Nem rántott hús...

Citromos karaj

Van karaj, de nem akarom kirántani...olajszag, panírozás, sült krumpli...mi legyen akkor?Gyorsan hamar, felette való ácsorgástól mentes, sütőben, citrommal, krumplival mégpedig:

  • sertéskaraj
  • olaj
  • 2 ek. citromlé, s héja
  • 2-3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1/2 tk. só
  • hagyma
  • kakukkfű
Egy tálba a hozzávalókat összekevertem, a citrom héját belereszeltem, a hagymát felcsíkoztam, s mehetnek bele a husik. Majd alufóliába csomagolva a tepsibe rakosgatom.
A krumplit cikkekre vágom, megsózom, s egy kevés olajjal meglocsolom. Így fest előtte:
Így fest utána:
A tányéron pedig így:

Jó étvágyat! cucu :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése