Citromos karaj
Van karaj, de nem akarom kirántani...olajszag, panírozás, sült krumpli...mi legyen akkor?Gyorsan hamar, felette való ácsorgástól mentes, sütőben, citrommal, krumplival mégpedig:
- sertéskaraj
- olaj
- 2 ek. citromlé, s héja
- 2-3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1/2 tk. só
- hagyma
- kakukkfű
Egy tálba a hozzávalókat összekevertem, a citrom héját belereszeltem, a hagymát felcsíkoztam, s mehetnek bele a husik. Majd alufóliába csomagolva a tepsibe rakosgatom.
A krumplit cikkekre vágom, megsózom, s egy kevés olajjal meglocsolom. Így fest előtte:Így fest utána:
A tányéron pedig így:
Jó étvágyat! cucu :) |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése